T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
GİRESUN / GÜCE - Güce Şehit İsmail Ünal Çok Programlı Anadolu Lisesi

29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI KUTLAMA PROGRAMI

Cumhuriyetimizin 100. yıl dönümü kutlamaları, Güce Belediyesi Sosyal Tesislerinde gerçekleştirildi. Kutlama ve resmi geçit töreninde, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşımızın okunmasının ardından İlçemiz Kaymakamı  Sayın Muhammet Ali BAYRAKTAR günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yaptı

Cumhuriyetimizin 100. yıl dönümü kutlamaları, Güce Belediyesi Sosyal Tesislerinde gerçekleştirildi. Kutlama ve resmi geçit töreninde, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşımızın okunmasının ardından İlçemiz Kaymakamı  Sayın Muhammet Ali BAYRAKTAR günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yaptı.

Cumhuriyet Koşusunda dereceye giren öğrencilerimize ödülleri takdim edildi. Şiirlerin okunması gösterilerinin ardından resmi geçit töreni ile program sona erdi. 

Başta Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü, milli mücadele kahramanlarımızı, bu toprakları vatan kılmak için canını feda eden aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi sonsuz minnet, rahmet ve saygıyla anıyoruz. Cumhuriyetimizin 100. yıl dönümü kutlu olsun.

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 31.10.2023 - Güncelleme: 31.10.2023 06:48 - Görüntülenme: 109
  Beğen | 0  kişi beğendi