OKUL MÜDÜRÜMÜZÜN YENİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI MESAJI

Sevgili öğrenciler,

Atatürk´ün "Okul genç beyinlere; insanlığa hürmeti, millet ve memleket sevgisini, şerefi, bağımsızlığı öğretir. Bağımsızlık tehlikeye düştüğü zaman onu kurtarmak için takip edilecek en uygun, en güvenli yolu öğretir. Memleket ve milleti kurtarmaya çalışanların aynı zamanda mesleklerinde birer namuslu uzman ve birer bilgin olmaları lazımdır. Bunu sağlayan okuldur." sözlerinde ifade ettiği gibi bu milletin çocuklarına verilecek en büyük erdemin millet ve memleket sevgisi olduğu bu değerlerin öğrenileceği yerin de okul olduğu gerçeğinden hareketle; sizlerin sevgi, saygı temeline dayalı, hedefini belirlemiş, gayretli öğrenciler olacağınıza inanıyor ve yeni eğitim-öğretim yılında başarılar diliyorum.

Faruk KILIÇ

Yayın: 12.09.2018 - Güncelleme: 12.09.2018 18:38 - Görüntülenme: 243