Okulumuz Güce Şehit İsmail Ünal Çok Programlı Anadolu Lisesi pansiyonunda kalan öğrencilerimize yönelik etkinlik düzenlendi. Pansiyondan Sorumlu Okul Müdür Yardımcımız Onur ÖZDEMİR’in organize ettiği bu etkinlik kapsamında öğrencilere sinema gösterimi ile birlikte iftar yemeği imkanı sağlandı.

Okul Müdürümüz Faruk KILIÇ, öğretmenlerimiz ve öğrencilerimizle birlikte, Güce Şehit İsmail Ünal Çok Programlı Anadolu Lisesi'nin eski mezunlarından Şehit İsmail ÜNAL'ın mezarını ziyaret ettik. Okul Müdürümüz Faruk KILIÇ, mezar başında Yasin-i Şerifi okumasının ardından dualar eşliğinde ziyaretimizi tamamladık.

Şbt

Giresun İl Milli Eğitim Müdürlüğünce 26.02.2024 tarihinde Giresun Kalesi’nde düzenlenen organizasyonda Güce Şehit İsmail Ünal Çok Porgramlı Anadolu Lisesi Beden Eğitimi ve Spor Öğretmeni Tahir ERDÖNMEZ ve  öğrencileri düzenlenen Oryantiring yarışmalarına katıldılar.

" Bugün 2023-2024 Eğitim Öğretim yılınının ilk dönemi tamamlandı. Karne heyecanı yaşayan öğrencilerimize dönem sonu konuşmalarını okulumuz Güce Şehit İsmail Ünal Çok Programlı Anadolu Lisesi Müdürü Sn. Faruk KILIÇ yaptı. İyi bir tatil geçirme temennisinde bulunulan konuşmanın ardından karnelerini alan öğrencilerin mutluluğu yüzlerinden okunuyordu. Böylesi güzel anların yaşatılmasında emeği geçen öğretmenlerimiz başta olmak üzere tüm paydaşlarımıza teşekkür ederiz... "

2023-2024 eğitim öğretim yılının ilk döneminde, 15- 18 Ocak tarihleri arasında, Millî Eğitim Bakanlığımız tarafından ilk kez bu yıl karne öncesi tüm okullarda "Dönem Sonu Faaliyet Haftası" etkinlikleri düzenlendi.

Ara

Öğrencilerimizin şiir sanatına ilgi duymalarını sağlamak, mektup yazma alışkanlığı kazandırarak düşünce zarafetini geliştirmek ve Peygamber Efendimiz (s.a.v.)'e olan sevginin pekiştirilmesi amacıyla düzenlenen İlçemiz Liseler arası "Naat Okuma" yarışması düzenlendi. Güce İlçe Müftülüğü tarafından düzenlenen yarışmaya, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz, İlçe Müftümüz, Okul Müdürlerimiz, Öğretmenlerimiz ve Öğrencilerimiz katılım gösterdi.

Yarışma sonucunda dereceye giren öğrenciler;

-Birinci: ELİF ÇANAKÇI - Güce Anadolu İmam Hatip Lisesi

-İkinci: Gökçe İlayda BIÇAK -  Güce Şehit İsmail Ünal Çok Programlı Anadolu Lisesi

-Üçüncü: Tuana KAHRAMAN -  Güce Anadolu İmam Hatip Lisesi

Dereceye giren öğrencilerimizi ve emeği geçen öğretmenlerimizi tebrik ederiz.

Kas

24 Kasım Öğretmenler günü, okulumuz yemekhanesinde düzenlene kahvaltı programı ile başlayıp, ilçemiz tören alanında İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne ait çelenk'in sunulmasıyla frvam edip, akabinde Güce Belediyesi Sosyal Tesislerinde yapılan 24 kasım kutlama programı ile devam etti. Okulumuz müzik öğretmeni Levent ÖZSOY, misafir müzik öğretmeni Tolga Semiih KARADENİZ ve okulumuz öğretmenlerinin hazırlamış olduğu müzik sunumu ile son buldu.

Kas

Şehadetinin 1. yıl dönümünde Şehit İsmail ÜNAL ve tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100. yıl dönümü kutlamaları, Güce Belediyesi Sosyal Tesislerinde gerçekleştirildi. Kutlama ve resmi geçit töreninde, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşımızın okunmasının ardından İlçemiz Kaymakamı  Sayın Muhammet Ali BAYRAKTAR günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yaptı

Nis

OKULUMUZUN ADI “ŞEHİT İSMAİL ÜNAL ÇOK PROGRAMLI ANADOLU LİSESİ” OLARAK DEĞİŞTİ

Nis

Kaymakamımız Sayın İbrahim Zahit AHAT, Güce Çok Programlı Anadolu Lisesi Kız Öğrenci Pansiyonunda öğrencilerle iftar yemeğinde bir araya geldi.