Okulunuzda hangi alan dallar var?

Okulumuz Çok Programlı Anadolu Lisesi olduğu için bünyesinde hem Anadolu Lisesi hem de Anadolu Meslek Lisesi bulunmaktadır. Anadolu Meslek Lisemizde Muhasebe ve Finansman Alanı-Bilgisayarlı Muhasebe Dalı ile Elektrik-Elektronik Alanı-Elektrik Tesisatları ve Pano Montörlüğü Dalı bulunmaktadır.

Okulun pansiyon durumu?

Okulumuzun müstakil 100 kişi kapasiteli kız pansiyonu bulunmaktadır. Erkek öğrenciler için ilçemizde 70 kişi kapasiteli modern bir erkek yurdu yapılmış, muhtemelen 2021-2022 eğitim öğretim yılında hizmete girecektir.

Bayan öğretmenlerimiz için pansiyon nöbeti bulunmakta, erkek öğretmenlerimiz için şu pansiyon nöbeti bulunmamaktadır.

Okulunuza ulaşım imkanı nasıl?

Öğrencilerimiz için okulumuz ilçe merkezine yürüme mesafede olduğu için merkezde ikamet eden öğrencilerimize taşıma hizmeti verilmemekte ancak köylerden gelen tüm öğrencilerimiz taşımalı eğitim kapsamında okulumuza taşınmaktadır.

İlçemiz sahile 14, il merkezine 55 km'dir. Dileyen öğretmenlerimiz için ilçe merkezinde, merkezi sistem ısıtma sistemine sahip ev imkanı bulunmakta, dileyenler Espiye ve Tirebolu ilçeleri ile Giresun il merkezinden kendi araçları veya Espiye'den kalkan iki ayrı servisle okulumuza ulaşım sağlayabilmektedir.