Nis

Kaymakamımız Sayın İbrahim Zahit AHAT, Güce Çok Programlı Anadolu Lisesi Kız Öğrenci Pansiyonunda öğrencilerle iftar yemeğinde bir araya geldi.

Ara

Okulumuz kız pansiyon öğrencileri Müdür Yardımcısı Onur ÖZDEMİR ve Muhasebe Finansman Öğretmeni Hatice KEKLİK refakatinde Giresun G-City de sinemaya götürüldü, ardından Giresunun turistik yerlerinden olan "Giresun Kalesi" de gezildi.

Ara

Güce Kaymakamımız sn İbrahim Zahid AHAT ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz sn Kahir AL okulumuz ve pansiyon öğrencilerimizi ziyeret etti.

Ekm

OKULUMUZ ÇOK AMAÇLI SALONUNDA "BÜTÜNLEŞTİRİCİ MESLEKİ EĞİTİMİNDE AVRUPA YAKLAŞIMI" SEMİNERİ VERİLDİ.

Ekm

Taşımalı eğitim kapsamında görev alan araç şöförlerine okulumuz çok amaçlı salonunda "C" Sınıfı İSG uzmanı Muharrem KIR tarafından "Çalışanların Temel İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi" verilmiştir.

EMEĞİ GEÇEN TÜM ÖĞRENCİ, ÖĞRETMEN VE VELİLERİMİZİ TEBRİK EDERİZ.

Tem

Okulumuzda İhtiyaç Bulunan Alanlar, İhtiyaç Sayıları, Toplam Ders Yükleri ve Toplam Norm Bİlgileri

Matematik - 2 - (45 Saat + DYK)  Toplam Norm 2

Türk Dili ve Edebiyatı - 2 - (49 Saat + DYK) Toplam Norm 3

Almanca - 1 - (10 Saat) Toplam Norm 1

Muhasebe ve Finansman - 1 - (42 Saat + 10 Saat Şeflik + 24 Saat İBE) Toplam Norm 2

Elektrik-Elektronik Tek./Elektrik - 1 - (15 Saat + 10 Saat Şeflik + 24 Saat İBE) Toplam Norm 2

Tem

Türk Hava Kuvvetlerinin sahip olduğu modern ve yüksek performanslı F-16 uçağının kabiliyetlerini, kullanımı için gereken yüksek seviyedeki bilgi ve beceriyi izleyiciye bir gösteri şeklinde sunan gösteri ekibi SOLOTÜRK, TEKNOFEST 2022 etkinlikleri kapsamında Giresun'da gösteri uçuşu icra edecektir.

Okulumuz 2021-2022 eğitim öğretim karne töreni düzenlendi.

May

Okulumuz meslek lisesi öğrencileri tarafından GÜCE ÇPAL Hayata Dokunuyor Projesi Kapsamında ilçemizde bulunan işletmelere kıdem tazminatı ve vergi bilinci oluşturma eğitimi verildi.

May

Okulumuz bando takımı, öğrenci ve öğretmenlerimizden oluşan kafileyle ilçe merkezimizde fener alayı gösterisi düzenlendi.

May

Giresun Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksek Okulu tarafından düzenlenen Mesleki Eğitim Öğrenci Çalıştayına okulumuz Meslek Porgramı Öğrencileriyle katılım sağladık.