May

Okulumuz anadolu meslek programı öğrencileri tarafından "Meslek Lisesi Öğrencileri Ailelerimizle Buluşuyor"- "GÜCE ÇPAL Hayata Dokunuyor" projesi kapsamında ilçemizde bulunan ailelerin konutlarında beyaz eşya ve küçük ev aletleri bakım onarım faaliyetleri gerçeleştirildi.

Okulumuz anadolu meslek programı öğrencileri tarafından "Meslek Lisesi Öğrencileri Ailelerimizle Buluşuyor"- "GÜCE ÇPAL Hayata Dokunuyor" projesi kapsamında ilçemizde bulunan ailelerin konutlarında elektrik tesisat bakım onarım faaliyetleri gerçeleştirildi.

Okulumuz anadolu meslek programı öğrencileri tarafından "Meslek Lisesi Öğrencileri Ailelerimizle Buluşuyor"- "GÜCE ÇPAL Hayata Dokunuyor" projesi kapsamında ilçemizde bulunan ailelere afet bilinci ve afet gönüllülük sistemi hakkında bilgilendirme yapıldı.

Şbt

Okulumuz anadolu meslek programı öğrencileri tarafından "Meslek Lisesi Öğrencileri Ailelerimizle Buluşuyor" - "GÜCE ÇPAL Hayata Dokunuyor" projesi kapsamında ilçemizde bulunan esnaf ve ailelere iş güvenliğinin, kişisel koruyucu donanımların kullanılmasının önemi hakkında bilgilendirme yapıldı.

Haz

2020-2021 eğitim öğretim döneminde üstün başarı gösteren öğrencilerimize karne ve belgeleri Okul Müdürümüz Faruk KILIÇ ve Okul Müdür Yardımcımız Vehbi GEREK tarafından takdim edildi.

Üç eğitim-öğretim yılının her döneminde üst üste takdir belgesi alan öğrencilerimiz Üstün Başarı Belgesi almaya hak kazandılar.

Üstün Başarı Belgesi almaya hak kazanan öğrencilerimiz;

Hilal Naz TURHAN (11/A)

Nazar KÜTÜK (11/B)

Öznur KOÇ (11/A)

Öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Haz

14 Haziran 2021 Pazartesi günü Destekleme ve Yetiştirme Kursları kapsamında  Öğrencimizin katılımı ile AYT Deneme Sınavı uygulanmıştır.

Öğrencilerimizin başarılı sonuçlar almalarını temenni ediyoruz.

Haz

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanı Prof. Dr. Halis Aygün, 26-27 Haziran'da düzenlenecek Yükseköğretim Kurumları Sınavı'na (2021-YKS) 2 milyon 607 bin 903 adayın başvurduğunu bildirdi.