GİRESUN / GÜCE - Güce Şehit İsmail Ünal Çok Programlı Anadolu Lisesi

Mrt

Sevgili öğrenciler Mart ayı yemek listemize aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

Mrt

İlimizde görev yapan Özel Eğitim öğretmenleri ve kaynaştırma öğrencileriyle çalışan tüm öğretmenlere yönelik zoom programı aracılığıyla Giresun Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezinde görevli fizyoterapist Fuat SÖNMEZ tarafından 12 Mart 2021 tarihinde saat 15:00 da "Okul Hayatında Serebral Palsili Çocuk" konulu seminer için gerekli olurun alınması ve seminere katılacak öğretmenlerin https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSddeRZHJ_B_l9v67vatwQZrTPUHnoqed8EzlGTnD2cm0F89HQ/viewform?usp=sf_link bağlantısını kullanarak anketi doldurmaları gerekmektedir.

Tüm öğretmenlerimize duyurulur.

Mrt

Sevgili öğrenciler 2020-2021 eğitim öğretim yılı Şubat Dönemi Sorumluluk Sınavlarının tarih ve saatlerine aşağıdaki tablodan ulaşabilirsiniz.

Hepinize başarılar.

Mrt

İlçe Müftülüğümüz tarafından lise öğrencileri arasında düzenlenen "On Kıta Bir Vatan İlelebet İstiklal" konulu kompoizyon yarışması düzenlenmektedir. Yarışmaya tüm öğrencileirimiz davetlidir.

Sınıf Rehber Öğretmenlerimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.

Değerli Öğrencilerimiz,

TEKNOFEST Teknoloji Yarışmaları son başvuru tarihi sizlerin ilgisi ve gelen yoğun talep üzerine 15 Mart'a kadar uzatıldı!

Göklere hakim olmaya,
Geleceğimiz için çalışmaya,
Türkiye için üretmeye biz de varız diyorsanız yarışmacılara sağlanan olanaklardan faydalanmak için sizleri bekliyoruz.

21-26 Eylül tarihleri arasında yeniden İstanbul'da gerçekleşecek olan Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali TEKNOFEST'in bir parçası olmak istiyorsanız başvurunuzu aşağıdaki linkten gerçekleştirebilirsiniz.

Link: https://www.teknofest.org/yarismalar.html

TEKNOFEST 2021 İstanbul'da yer almak, yarışma hakkı elde etmek için SON BAŞVURU TARİHİ 15 MART!

Şbt

3Ds Max, Lumion, Adobe After Effects,Adobe İlustrator, Adobe Photoshop gibi grafik programlarını kullanarak 3 boyutlu tasarım ve animasyon yapma bilgisine sahip öğretmenlere ihtiyaç duyulmaktadır.

(15/02/2021- 15/03/2021 )
Kalan Süre : 17 Gün

BAKANLIK  MERKEZ TEŞKİLATI Ölçme, Değerlendirme ve Sınav Hizmetleri Genel Müdürlüğü

Şbt

Türkiye Zeka Vakfı tarafından, Türkiye geneli resmî/özel ilkokul, ortaokul ve liselerde öğrenim gören, şartnamede belirtilen yaş gruplarındaki öğrencilere yönelik "Türkiye Zeka Oyunları Yarışması (Oyun 2021)" düzenlemektedir.

Yarışmayla iligli detaylara sınıf rehber öğretmenleriimizden ulaşabilirsiniz.

Şbt

İstanbul ili, Zeytinburnu ilçesi Samiha Ayverdi Anadolu Lisesi Müdürlüğünün, 03 Mayıs-18 Mayıs 2021 tarihleri arasında yapmayı planladıkları, Türkiye geneli Özel Program ve Proje Uygulayan Ortaöğretim kurumları öğrencilerine yönelik "Kitaplar Dile Geldi" Mensur Edebî Metin Okuma Yarışması" düzenleme talebine ilişkin duyuru yazısını görmek için tıklayınız.

Şbt

Uluslararası Serbest Görev İHA Yarışması ile ilgili şartnameye aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

Şbt

Bakanlığımız ve Pakistan Ankara Büyükelçiliği tarafından, iki ülke arasındaki ilişkileri geliştirmek ve gençlerimizi bilgilendirmek amacı ile 2016 yılında bu yana düzenlenen ve geleneksel hale getirilen  "Cinnah Genç Yazarlar Ödülü (Jinnah Young Writers Award)" başlıklı kompozisyon yarışmasının 2021 yılında da düzenlenmesi uygun görülmüştür.

Bu yıl konusu "Pakistan–Türkiye kardeşlik ilişkilerinin Dünü Bugünü ve Geleceği" olarak belirlenen, yarışmaya 11 ve 12.sınıf öğrencilerimiz davetlidir.

Yarışmayla ilgili detaylara aşağıdaki bağlantılardan ulaşabilirsiniz.

Şbt

2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı Eğitim Ortamlarında Kadına Yönelik Şiddetin Azaltılması ve Önlenmesine Yönelik Eylem Planı kapsamında; kadın hakları ile ilgili farkındalık oluşturmak amacıyla "Covid-19 Salgınla Mücadele Döneminde Kadının Rolü" konulu resim, şiir ve kompozisyon yarışması düzenlenmesi planlanmakta olup, söz konusu yarışmaya ait esaslar ilişikte sunulmuştur.

Şbt

İstanbul İli Sarıyer İlçesi "Özel Darüşşafaka Lisesi Müdürlüğü" tarafından 01/03/2021-26/03/2021 tarihleri arasında Türkiye geneli resmî/özel ortaöğretim kurumlarında öğrenim gören öğrencilere yönelik olarak düzenlenen ''Salih Zeki Matematik Araştırma Projeleri Yarışması''na ilişkin duyuru yazısını görmek için; https://ogm.meb.gov.tr/www/66-salih-zeki-matematik-arastirma-projeleri-yarismasi/icerik/1137