Eğitimi gerçek hayatla ilişkilendirerek sadece bilen değil, yapabilen çocuklar yetiştirmek için okullarda yerini alan tasarım beceri atölyeleri, tüm Türkiye'de yaygınlaşırken atölyelerin kullanımında öğretmenlere destek olmak amacıyla bir öğretmen kılavuz kitabı hazırlandı. Kılavuz kitap, EBA portalında öğretmenlerin kullanımına açıldı.

Sağlık Bakanlığı Sağlık Hizmetleri Genel Müdürlüğünden alınan güncel  "Öğrenci Nakil ve Geçişlerine Esas Teşkil Eden Hastalıklar" listesine aşağıdkai bağlantıya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Şbt

Bakanlığımız eğitim sisteminde ahlak eğitimini yeniden yapılandırma konusunda gelecek vizyonu oluşturmasına yönelik fikir alışverişlerine ve disiplinlerarası tartışmalara zemin hazırlayacak kongreye ait detaylı bilgilere ve başvuru formuna http://egitimahlakkongresi.meb.gov.tr/ adresinden ulaşılmaktadır.