Nis

Giresun Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından öğrencilerimize Sanal Dünya Gerçekleri ve İnternetin Güvenli Kullanımı hakkında seminer verilmiştir.

Nis

Giresun´da hayata geçen Ayın Okulu Projesi kapsamında ilçe genelinde Mart´ta ayın okulu olarak okulumuz seçilmiştir.

Nis

Orman Haftası kapsamında öğrencilerimiz okul bahçesini fidan ve çiçeklerle süslediler.

Nis

Giresun Sahil Güvenlik Komutanlığı tarafından okulumuz öğrencilerine RİP akıntısını anlatan bir seminer düzenlenmiştir. Çeşitli görseller ve videolarla kıyıya ulaşan dalgaların geri dönüşleri sırasında oluşan bu güçlü ve tehlikeli akıntı hakkında öğrencilerimiz bilinçlendirilmiştir.

Nis

Okulumuz rehberlik servisi tarafından YÖK Atlas Programı 12. sınıf öğrencilerine tanıtıldı. YÖK Atlas Programı sayesinde öğrencilerimiz önlisans ve lisans programlarının kontenjan, yerleşen sayısı, taban puan ve taban başarı sırası bilgilerine kolaylıkla ulaşabilecek.

Nis

Ortaokullar arası bilgi yarışmasının ikinci etabı okulumuz ev sahipliğinde gerçekleşti. Her iki etabın sonunda ilçemizi Giresun´da temsil edecek okul Güce Zübeyde Hanım Yatılı Bölge Ortaokulu oldu. Öğrencileri tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Nis

Güce Jandarma Komutanlığı tarafından 9 ve 10. sınıf öğrencilerine 18 Mart Çanakkale Zaferini anlatan bir seminer düzenlenmiştir. Bu anlamlı çalışmaları için kendilerine teşekkür ederiz.

Giresun´da yapılacak olan ortaokullar bilgi yarışması için ilçemizi temsil edecek okulun belirlenmesi amacıyla yarışma düzenlendi. İlçemizde düzenlenen ortaokullar arası bilgi yarışmasına okulumuz ev sahipliği yaptı. İlk etabın kazananı Zübeyde Hanım Yatılı Bölge Ortaokulu oldu.

12. sınıf öğrencilerimizin sınav öncesi motivasyonlarının artması ve üniversite heyecanını yaşamaları adına okulumuz Karadeniz Teknik Üniversitesine gezi düzenledi.

12 Mart İstiklal Marşı´nın Kabulü Yağlıdere Kaymakamı Sayın Hasan UĞUZ ve Güce Belediye Başkanı Sayın Aytekin GEÇGEL´in katılımlarıyla okulumuzda kutlandı.

Dünya Kadınlar Günü veya Dünya Emekçi Kadınlar Günü olarak adlandırınlan bu özel gün her yıl 8 Mart tarihinde tüm dünyada kutlanıyor. Dünya Kadınlar Günü tüm dünyada olduğu gibi okulumuzda da çeşitli etkinlikler ile kutlandı.